субота, 19. октобар 2013.

Selidba u pet koraka


Većina nas ne voli da se seli ali postoje i oni koji zbog prevelike sreće jer menjaju životni prostor zanemaruju selidbu. Dugogodišnje iskustvo agencije Stošič može pretvoriti vašu dosadnu selidbu u akciju u pet koraka koja prođe brzo.


Procedura selidbe

Prvi korak koji treba da naprevite je da nas pozovete i zakažete selidbu. Naš radno vreme je fleksibilno i uvek smo dostupni i za poziv i za zakazivanje selidbe. Ako ste prezauzeti preko dana selidbu možemo zakazati i kasnim večernjim satima.

Prilikom zakazivanja selidbe možete zatražiti i dodatne usluge kao što su:
pakovanje stvari
zaštita robe

Drugi korak je dolazak našeg vozila na dogovorenu adresu. Agencija Stošić poseduje bogat vozni park a čine ga kombi i kamionska vozila različite nosivosti. Sva vozila su tapacirana i spremna za sve tipove selidbi.

Treći korak je utovar vaših stvari. U skladu sa obimom stvari koje se sele mi angažajemo određeni broj radnika. Naši radnici su profesionalci sa dugogodišnjim iskustvom. Svaki radnik je pre zapošljavanja u našu agenciju prošao određene obuke a sve u skladu profesionalnog obavljanja naših usluga.

Četvrti korak je transport. Profesionalni vozači će vaše stvari transportovati na željenu lokaciju.

Peti korak je istovar stvari.

U moguđnosti smo da vam ponudimo skladištenje robe i stvari na određeni period u našim magacinima. Magacini su obezbeđeni i sigurni. Iznajmljivanje vršimo na sat, dan, mesec.

Celokupnu proceduru možete pogledati i preko infografa:

Нема коментара:

Постави коментар