петак, 1. август 2014.

Skladištenje u komercijalne svrhe

Jel vašem preduzeću ponestaje mesta za dodatnu opremu i datoteke? Jel ste usred selidbe u novi poslovni prostor, a treba vam i prostor gde biste privremeno uskladištili imovinu vašeg preduzeća? Selidbe Stošić Beograd nudi odlične uslove magacioniranja za Beogradska preduzeća. Mi imamo onoliko prostora koliko je vašoj kompaniji potrebno, i pristupačne cene koje se mogu uklopiti u vaš budžet. Mi znamo da je imovina vašeg preduzeća izuzetno vredna, i zato je bezbednost prvi prioritet u našim skladištima. U našim postrojenjima za skladištenje robe dobićete prostrani magacin sa mogućnošću pristupa vozilom. Objekti su pod dvadesetčetvoročasovnim video nadzorom i opremljeni su bezbedonosnim osvetljenjem. Krađe i vandalizmi ne predstavljaju pretnju u Selidbe Stošić magacinima.

Svaki magacin je klimatski kontrolisan, čime se eliminiše mogućnost da ekstremna vrućina, hladnoća ili vlažnost oštete vaše stvari. Uz to, mi imamo profesionalne radnike za deratizaciju koji redovno obilaze skladišta i čuvaju vaše vrednosti od štetočina. To je velika pogodnost za preduzeća koja moraju da uskladište tehniku i osetljvu papirologiju.
Naše cene su visokokonkurentne, i veoma pristupačne. Nudimo i kratkoročnu i dugoročnu mogućnost za skladištenje. Koje god da su vaše potrebe, njima možemo udovoljiti. Kontaktirajte nas još danas da rezervišete obezbeđeni magacin za vaše preduzeće i obezbedite dodatni popust za selidbu vaše firme.

3 коментара:

  1. Аутор је уклонио коментар.

    ОдговориИзбриши
  2. Selidbe Stošić su siguno najbolja firma za Selidbe Beograd. Svaka vam čast!!! Nastavite da radite tako.

    ОдговориИзбриши
  3. Najbolji ste :) Nema boljih od Vas za Selidbe Beograd. Svaka vam čast!!! Nastavite da radite tako i da budete najbolji za selidbe

    ОдговориИзбриши